Då står vi åter i startgroparna för en ny härlig skotersäsong. Det är något magiskt ändå med den färgglada hösten, kylan som hänger kvar på morgnarna, de mörka kvällarna och löftet om att snart kommer det vita guldet. Och därmed underbara tävlingshelger.

Dock så lämnar jag det där till ”nästa generation” och lämnar därmed vidare skotercross.se till andra som vill utveckla skotersporten. Det har varit en spännande och rolig resa. Den började 2012 med en tanke att få in pressbilder som inte såg skrutt ut till tidningarna. Och en tanke på att göra att skotersporten skulle se lite proffsigare ut. Skotercross.se var första säsongen enbart en portal för SM i skotercross. Redan säsong två växte den dock och har breddat sitt område hela tiden sedan dess. Resultatet är ett otroligt starkt varumärke inom snöskoter och det var väl egentligen målet med det hela.

Det har inte bara varit en nyhetssida för skotersport. Det har gjorts program, affischer, loggor, broschyrer, magazine, filmer, facebook, klistermärken, instagram och massor av andra saker. Framför allt har det väl fotats bilder. Många många bilder har det blivit. Det har gått åt någon kamera genom åren om man säger så 🙂 Skotercross.se har alltid skötts helt ideellt för att förbundet i första hand ska lägga pengar på förenings- och tävlingsverksamhet.

Allting har en ände (utom möjligtvis korven som har två) och brinner man hårt för ett projekt så finns det risk för att motivationen brinner upp snabbare. Jag känner att jag har utvecklat så gott jag kan och nu är det dags för andra att ta upp stafettpinnen och utveckla ännu mer och ännu bättre. Skotercross.se kommer att leva vidare. SVEMO och snöskotersektionen kommer att se till det. Bland annat så kommer skoterlegenden Niklas Höglund att ta ett särskilt tag i det hela.

Jag vill rikta ett stort TACK till alla som stått ut med mig genom åren när jag diskuterat, fotat eller jagat er med videokameran (ni vet vilka ni är he he). Och ett stort tack till alla härliga människor som tävlar, mekar, är med i teamen, arrangörer, funktionärer, publik, sponsorer, företag, föreningar och intresserade som gör skotersporten till den fantastiska sport som den är!

Roger Strandberg, over and out!

PS) Ja helt väck är man förstås inte, jag är fortfarande med och arrangerar Arctic Cat Cup i Östersund som ni inte får missa. 12-13 januari kör vi på Gräfsåsen!