Succéarrangemang och Team Walles MK är något som rimmar, återigen bjöds vi på ett väldigt bra race med ett väder under eftermiddagen som inte går att slå. Dessutom hade arrangörsklubben vänt varv på banan och det var något som uppskattades av förarna. Under förmiddagen kördes Sverige Cupen och under eftermiddagen SM, ett schema vi börjar bli vana nu. Glädjande hade vi ett stort startfält i Guldhjälmsklassen där alla förare är vinnare, sportens framtid ser bra ut med alla dessa små racers.

Om vi går vidare till klassen Ungdom 12-14 så segrade Gustav Westerlund före Emil Pettersson och Hampus Höglund. Även i denna klass är deltagarantalet stort och hela 15 förare gjorde upp om pallplatserna.

I Ungdom 14-16 segrade Mille Andersson före hemmaföraren Johan Rosenberg och Linus Pettersson.

Stock är Sverige Cupens största klass, mycket tack vare våra norska landsgrannar faktiskt, som även segrade för dagen då Håkon Berge stod högst upp på pallen före Niclas Hellgren och Pontus Berggren.

Vidare till SM så börjar vi med Damklassen där Jenny Lundström segrade före Wilma Jonsson och Thea Arnesson. Thea som imorse satte sig på ett flyg till USA, men det återkommer vi till så snart vi fått veta mer om resan.

I Stock var det som vanligt väldigt tight, och vi ser väldigt många snabba förare. Två av dem hade fint påslag men gjorde tyvärr misstag som kostade framskjutna placeringar, Oskar Englund och Gustav Salomonsson såg väldigt snabba ut. Snabbast var däremot Gustav Sahlsten som segrade före Ingebrigt Hoelsaeter och William Svensson.

I kungaklassen Open behåller Petter Nårsa sina Redplates när han övertygade dagen igenom, Marcus Ogemar knep silverpengen före Axel Johansson.

Nu tar vi paus kommande helg och lutar oss tillbaka för att följa racingen i USA istället. Därefter väntar Boden för deltävling tre för vintern.

Tabellställning SM

Tabellställning SC