SM och Sverigecupen kommer till helgen med mycket kort varsel arrangeras av Masessnowcross i samverkan med Mora Motorklubb i Orsa Tallhed.
Tidigare i veckan fick tyvärr Team Walles lov att ställa in den planerade säsongspremiären i skotercross i pga. ihållande kyla.

Tävlingen kommer enligt rådande restriktioner att vara publikfri, men SvemoPlay sänder på nätet så ni intresserade kan hänga med ändå.

Vi vill uppmana er förare som kommer att vara väldigt noggrann med alla restriktioner kring Covid-19 enligt FHM och förbundets riktlinjer.
Det kommer vara tillåtet med max två stycken mekaniker/medhjälpare per tävlingsförare, detta kommer kontrolleras och inga undantag görs, vänligen men bestämt respektera detta.

Förare som är anmälda till deltävling 1 och 2 i Bruksvallarna blir automatiskt överflyttade till Orsa både vad gäller lördagen och söndagens race.

Nu när det är första tävlingen för säsongen för många vill vi påminna att sätta transpondern på laddning i god tid (inte bara natten före). Om du använder en X2 transponder med abbonemang kan det vara bra att koppla upp den mot datorn och kolla så att den är aktiv också då dom har en förmåga att tappa aktiveringen när dom ligger oladdade.
Med anledning av pågående Coronapandemi testades en digital anslagstavla på Stadioncrossen i Boden, den fungerade mycket bra och kommer användas på alla SM/SC för att slippa trängsel runt en fysisk tavla.
Länk till den hittar du på fliken SM Skotercross samt fliken Sverigecup/NTS- Timing.