sledstore-no-textVi kan med glädje meddela att Sledstore inlett ett samarbete med SVEMO snöskoter. Vi välkomnar dem till vårt härliga gäng med snöskoterförare, funktionärer, ledare, arrangörer och alla andra som är intresserade av skotersporten.

Sledstore är ett dotterbolag till Pierce AB som även driver 24MX. Vi har lång erfarenhet av att stötta svensk motocross och endurosport. Nu är det dags för oss att även stötta snöskotersporten. Sledstore grundades 2013 som ett alternativ för alla skoterintresserade att handla delar, kläder och utrustning via nätet.

– Eftersom vi vet hur klubbarna, förarna och alla aktiva inom motorsporten kämpar för att kunna utöva sporten de brinner för – ser vi det som en självklarhet att bidra med någonting. Målet är att ha en god relation med våra kunder men även att hjälpa till att sprida sporten i våra egna kanaler, säger Björn Schöldström Pierce AB.

– SVEMO Snöskotersektion ser med glädje fram mot samarbetet med Sledstore, ett företag med brett utbud av skotertillbehör. Särskilt glädjande är att samarbetet direkt kommer att leda till förmåner till våra licensierade, säger Anders Karlsson, Svemo Snöskoter.