Clash of Nations i Falun lockade som vanligt till sig både storpublik och härligt vårväder till Lugnet. Dessutom lockade de till sig en hög med skotercrossförare. Adam Renheim kunde äntligen ta hem titeln i Openklassen i Clash of Nations efter flera försök. Han vann dessutom dubbelt då han även tog hem fredagens Head2Head-tävling. Dubbel glädje för Limaexpressen då han dessutom för ovanlighetens skull var startsnabb. I Stock fanns inget att göra åt de två norska suveränerna Martin Moland och Magnus Reiten. Frågan var snarare vem av dem som skulle ta hem guldet. Men det blev Moland som gjorde det i suverän stil och därmed plockade han hem sin tredje vinst i Clash of Nations. Martin har vunnit 2013, 2016 och 2017.

Open
Adam Renheim tog som sagt hem guldet och var en av de klaraste favoriterna under kvalet. Men i finalen var han lite segt ut och Elias Ishoel snappade snabbt åt sig ledningen och såg ut att koppla greppet. Dock kraschade han bort sig på den besvärliga whoopsrakan och Adam kunde sedan enkelt utöka avståndet till de bakom. Där bakom låg Aki Pihlaja och jagade. Han var sig inte riktigt den snabba föraren vi sett under kvalen, men väl i finalen gick det bättre. Silverplakett till Aki. Och tredjeplatsen gick till Lofsdalen och John Stenberg som körde helt rätt under tävlingen, ända tills prisutdelning då han missade den flaggång som funktionärerna ordnat för pristagarna.
4. Johan Lidman, Tväråns IF
5. Marcus Ogemar Hellgren, Östersunds SSK
6. Viktor Hertén, Finland
7. Adam Öhman, Tväråns IF
8. Lukas Johansson, Gargnäs MK
9. Marius Ulriksen, Norge
10. Elias Ishoel, Norge
DNF Alexander Berglund, Bollnäs MK
DNF Marcus Johansson, Östersunds SSK

Stock
Det var tidigt klart att Martin Moland var ruskigt snabb på banan idag. Och han visade sig helt ostoppbar. Den besvärligt whoopssektionen framför läktaren tog han sig igenom varv efter varv som en dans. Tredje guldet satt mycket fint efter en trasslig säsong i USA. Jagande på andraplats hittade vi norrman nummer två, Magnus Reiten. Som vanligt med spektakulär körstil men han nådde inte ända fram. Magnus som för övrigt tog hem BRP-cup i Finland samtidigt som SM-deltävling 3 kördes i Piteå förra helgen. På tredjeplats körde den alltid snabbe och spektakulära Emil Harr in. Absolut inte nöjd med bronsmedaljen men med tanke på att han åkte på tjuvstart måste det ändå vara helt godkänt.
4. Pär Vikman, Malmfältens MCK
5. Jens Nordström, Infjärdens RSK
6. Emil Sundvisson, Åsarna SSK
7. Travis Muller, USA
8. Balder Nääs, Team Walles MK
9. Emil Hansson, Tväråns IF
10. Oskar Englund, Njurunda MK
11. AJ Stoffle, USA
12. Andreas Mårten, Mora MK
Kompletta resultat finns att hämta här