platser-läger-njurunda-no-textNjurunda MK arrangerar träningsläger den 27 februari – 1 mars på Nolbybanan. Ett läger som lockat många intresserade.

– Ja fantastiskt roligt, just nu är det 23 stycken som anmält sig. För att få kvalitet på lägret har vi satt tak på max 30 deltagare. Så än finns det platser kvar för den som är intresserad, säger Joakim Eriksson, Njurunda MK. SVEMO Snöskotersektion går dessutom och subventionerar avgiften för varje förare med 500:- plus att vi som arrangör får stöd, fortsätter Joakim.

Legenden Mac Liljenberg kommer att vara på plats och för att ge tips och råd. Dock har Dan Lang fått förhinder men istället kommer SM-mästaren i Pro Stock 2013 och SM i stadioncrossmästaren 2014, Marcus Ogemar Hellgren, att finnas på plats.

– Dessutom kommer Jerry Hedström att vara på plats för att visa hur man justerar fjädring. Så får vi besök av Räddningstjänsten som berättar hur man kan göra för att hjälpa en tävlingskompis som gjort illa sig. Det här kommer bli en fantastiskt kul helg, lita på det, säger Joakim.

De som har anmält sig är allt ifrån 11 år och uppåt, nybörjare till elitförare. Alla får plats.

Länk till artikel med mer uppgifter om lägret