petter-hentgesEfter ett år på hemmamark är det dags att dra till USA igen för Petter Nårsa. Den här gången byter Petter till Polaris och Hentges Racing där han kommer att vara teamkompis med Kody Kamm. I och med bytet till Polaris har Petter tävlat på alla skoterfabrikat som fortfarande deltar i skotercross; Lynx, Ski-Doo, Arctic Cat och Polaris.

Utdrag ur Team Hentges pressmeddelande:

– Det kommer att bli superspännande att bli en del av Hentges Racing och vara tillbaka i ISOC-serien, säger Petter. När Team Hentges kontaktade mig så visste jag direkt att det var det här jag ville göra. Det här är en dröm som gått i uppfyllelse och jag är tacksam att få tävla för ett så professionellt och hårdsatsande team med tillgång till branschens bästa tävlingsmaterial. Jag ser verkligen fram emot nästa säsong och hoppas att vi tillsammans kan nå toppen.