isocsnocrossPremiären av den amerikanska ISOC Snocross-serien i Duluth, blev en riktig fullträff svensk snöskoter. Många svenska förare finns på plats och det blev flera fina framgångar.

Bäst gick det för Albin Lundqvist från Arvidsjaur som vann alla heaten inklusive finalen i Jr 14-15. Dessutom blev han trea i finalen i klassen Jr 16-17

Marica Renheim, Lima, helsatsar på ISOC-serien den här säsongen. Hon blev tvåa i första heatet men vann sedan det andra och tog hem finalen i Pro AM Woman.

I Pro Lite omgång 1 lyckades Marcus Johansson från Östersund plocka hem en välförtjänt bronspeng mitt framför Filip Eriksson från Lycksele. Dessutom med Nisse Kjellström, Söderhamn, på en sjundeplats.
Även i Pro Lite omgång 2 var Marcus och Nisse i final men fick nöja sig med 6:e respektive 9:e plats. Alexander Berglund, John Stenberg och Emil Sundvisson tävlade också i Pro Lite men trots tappert kämpande blev det ingen final.

I Pro Open hade Petter Nårsa, Moskosel, och Johan Lidman, Piteå, en kämpig helg. Men det hindrade dem ändå inte från att göra fina resultat. I Pro Open omgång 1 blev det 10:e plats för Nårsa och 14:e plats för Johan. Båda omgångarna vanns av den ”omöjlige” Tucker Hibbert. I första omgången varvade han dessutom alla åkare (ja utom sig själv då).