Vi är superglada att äntligen kunna berätta att Oge signat ett Full Factory kontrakt med Ski-Doo och Thene Motorsports. Marcus kommer att köra i klassen Pro Lite precis som tidigare, i teamet hittar vi även 3peat champion Elias Ishoel i klassen Pro. Efter några dagar med teamet säger Oge att alla verktyg finns för att vinna, även om många är nya på sina positioner. Så här berättar Oge att det gick till:

”Ja det tog ju såklart en vändning från att bara ha tänkt ha kvar en skoter att hålla igång på till att bli uppringd av Ski-doo sent en fredagkväll i mitten av december om denna styrning”

Det här är Oges första fulla fabrikskontrakt i USA, och han är väl förberedd att visa vad han går för. Tidigare har han flera podium och en vinst med sig i meritlistan under åren med racing i USA. Här hemma är det vinst i Clash Of Nations.  SM och VM guld som slår högst. Oge kan racingen i USA och med detta team bakom sig finns förutsättningarna för att lyckas.

Till helgen är det dags, ISOC National Snocross inleder säsongen i Shakopee med två dagars racing. Mer om detta närmare helgen.