marcus-johansson-utan-textNu är det klart att Marcus Johansson, Östersunds SSK, flyttar till USA och koncentrerar sig på att köra full säsong i ISOC. Tidigare år har han likt många andra svenska skotercrossförare varit över och kört försäsongen i ISOC för att sedan åka hem och satsa på SM. Marcus som kört Polaris länge byter nu dessutom till Ski-Doo när han skrivit kontrakt med Team Bauerly.

– Att köra en hel säsong i ISOC har alltid varit min stora dröm. Jag är supertaggad och ser fram emot att jobba med mitt nya team och när jag väl har blivit van vid min nya maskin så är det bara pallplaceringar som gäller, säger Marcus Johansson i ett pressmeddelande från Team Bauerly.

Marcus kommer att tävla i Pro Lite-klassen i ISOC, samma klass som han tävlade framgångsrikt i förra säsongen med en tredjeplats som bästa resultat.