I juni blev det officiellt att Johan Lidman och Nisse Kjellström kommer att köra i amerikanska Amsoil Championship Snocross Nationals säsongen 2017-2018. De innebär att Lidman återvänder efter hans olyckliga knäskada 2014 och efter att ha visat bra form under 2017-års säsong hemma i Europa. Det innebär också att Lidman gör återkomst hos Arctic Cat.

– Det har varit bra för mig att vara hemma och tävlat för att få igång farten och visa för mig själv att jag fortfarande har det inom mig. Det känns som att jag lärde mig en hel del från sidlinjen och även senaste säsongen jag tävlade, säger Johan Lidman.

Nisse Kjellström som bland annat vann SM-guld i stadioncross på hemmaplan i Söderhamn vilket bland annat gav honom utmärkelsen Årets söderhamnare, gör debut i USA och för honom är det naturligtvis en dröm som går i uppfyllelse.

– Alla involverade i teamet Woodies Racing är helt fantastiska och jag tror verkligen att både allting på och utanför racingbanan kommer att fungera jättebra, säger Nisse.

Teamet är alltså Woodies Racing och märket är Arctic Cat. Lidman kommer att köra den nya klassen Pro och Nisse kommer att köra Pro Lite. Med sig på resan har de även skoterlegenden Johan ”Lång-Johan” Eriksson som sadlat om till mekaniker. Han kommer i första hand vara Nisses mekaniker i teamet.