Elina Öhman fortsatte det svenska segertåget genom att vinna klassen Pro AM Woman i den amerikanska proffsserien Amsoil Championship Snocross Nationals 2017. Hon krönte dessutom säsongen genom att vinna sin tredje titel i FIM Women´s Snowcross World Cup på hemmaplan i Älvsbyn. I början av november återvänder hon till USA för att försvara sin titel.

Hon kommer att fortsätta att köra Polaris men nytt för den här säsongen är att hon kommer att köra för Team US27 Motorsports.

– Mitt förra team lägger ner sin verksamhet och därför kommer jag att köra för US27 Motorsports. Men jag kommer att ha samma mekaniker som förra säsongen så det känns tryggt, säger Elina.

Hennes målsättning är att försvara sin titel i Pro AM Woman plus att utveckla sin körning.

– Jag är supertaggad för att göra ännu en säsong i USA och ska göra allt för göra mina svenska fans nöjda, avslutar Elina.