Och för den delen även dags att anmäla sig till första deltävlingen av Bothnia Cup i Uleåborg (Oulu). Sista anmälningsdag till Stadioncross Snowcross Oulu är 11 februari. Mer info här och här kan du registrera dig.

Andra delen av Bothnia Cup körs på fotbollsarenan Boden Arena mitt i Boden den 2-3 mars. På fredagen körs Head2Head för både herrklassen och damklassen(!). Så vitt vi vet är det första gången damklassen får köra Head2Head någonsin. Damklassen får dessutom ordentliga priser i stadioncrossen, första pris är en Zeptor SJ1100 vattenskoter med släp för ett värde av cirka 95.000:-. Andrapris är en Zeptor EX896 elcykel värde cirka 20.000. Herrarna går inte tomhänta heller. Förstapris i Boden är 15.000:- samt en Zeptor E896 elcykel, den som tar hem totalen i Bothnia Cup (endast herrtävlingen ingår i Bothnia Cup) tar dessutom hem 20.000:- samt en Zeptor vattenskoter med släp till värde av 95.000:-.

ANMÄL DIG SENAST 11 FEBRUARI!!!
Sista anmälningsdag till Head2Head och Stadioncrossen i Boden är 11 februari, efter det blir det efteranmälningsavgift. Anmälan gör du via SVEMO TA.

Boden Arena Super-X, Boden

När:
Fredag 2 mars Head2Head och lördag 3 mars Boden Arena Super-X

Var:
Boden Arena, Boden, karta hos Eniro

TR:
Tilläggsregler finns här

Första start Head2Head fredag:
19.00

Första start Boden Arena Super-X lördag:
17.00

Startlista:
Open
Dam Stock

Mer information:
Boden Arena Super-X webbsida
Boden Arena Super-X på facebook