clash2017

Glada fredagsnyheter. Även 2017 kommer Clash of Nations att köra på Lugnet i Falun. Det blir sjätte gången och datumet är 24-25 mars.

Tävlingar 2017 är Super Snowcross Open och Stock och uppvisningar i Freestyle Snowcross och Freestyle Motocross. Precis som tidigare år kommer intäkterna från alla barnbiljetter att gå oavkortat till Stiftelsen Min stora dag.

– Efter förra årets lyckade flytt av skotercrossbanan in till bromsplan fortsätter vi nu utvecklingen av evenemanget. Vi siktar mot att skapa ett evenemang för hela familjen att besöka och uppleva. Det senaste evenemanget blev vårt bästa genomförande någonsin och vi är just nu i planeringsfasen där vi siktar på att göra det ännu bättre tillsammans medåkare, samarbetspartners och volontärer, säger Malin Murmester som är projektledare för Clash of Nations

Evenemanget har de senaste åren lockat 10 000 besökare och vi ser fram emot att återigen fylla Lugnet Arena. Evenemanget grundades 2011 i Falun och har sedan dess utvecklats till ett av Europas största extremsportevenemang.

Biljettsläpp kommer att ske fredagen den 4 november.