clashmusikhjälpen-no-textI samband med Musikhjälpen genomför Clash of Nations två projekt för att hjälpa till att dra in pengar till Musikhjälpens insamling för att stoppa HIV.

Auktionering av unik T-shirt
Passa på att bjuda på en unik Clash of Nations T-shirt på Tradera. T-shirten har autografer från världseliten i skotercross. Bland andra Adam Renheim, Tucker Hibbert, Kody Kamm, Marica Renheim, Levi Lavalle, Kyle Pallin, John Stenberg, Ståle Eggen med flera. Till auktionen och bjud.

Cykelhjälpen
T-shirten är en del av Cykelhjälpen som innebär att fem representanter från Clash of Nations kommer att cykla från Falun till Stora torget i Uppsala på fredag 12 december. Nu hoppas man att fler representanter utöver de från Clash of Nations kommer och ansluta och göra dem sällskap. Resan startar 7.00 från Toyota, Inarvet i Falun och går sedan via Hofors, Torsåker, Österfärnebo, Östervåla och slutligen Uppsala. Med under resan kommer två följebilar finnas för att kunna serva cyklisterna med mat, dryck och andra nödvändigheter. Bidra med en slant till Cykelhjälpen

Clash of Nations handlar om extremsport och att göra det ingen annan tror är möjligt. Att stoppa hiv är möjligt och det representerar årets insamling för Musikhjälpen.

Det här är inte första gången organisationen gör något liknande. Under Musikhjälpen 2012 var Clash of Nations delaktiga i Skidhjälpen där skidåkaren Adam Johansson åkte längdskidor från Falun till Stockholm. Ett initiativ som drog mycket uppmärksamhet och genererade en bra slant till Musikhjälpen.

Mer om Musikhjälpen

Mer om Clash of Nations