Anmälan som egentligen radan har stängt är åter öppnad för SM/SC i Orsa & Woxnadalen t.o.m Torsdag 16/2 kl: 23:59!

Denna information kommer från arrangörerna som håller i helgens tävlingar i SM/SC,
Tävlingsledaren Henrik Mases har upptäckt att i regelboken står det enligt paragraf 5.3.1 att anmälan måste vara öppen minst 20 dagar innan tävling!
När detta upptäcktes så togs kontakt med Woxnadalen och gemensamt tog man beslutet på att självklart skall reglerna följas!

Så på grund av detta har nu Mora Mk & Woxnadalen MK  återigen öppnat anmälan t.o.m torsdag 16/2 23:59 då den stänger helt!

Men beslutet som arrangörerna tillsammans med Svemo Snöskotersektion tog för några veckor sedan om att anmälningarna skall stängas 7 dagar innan SM/SC tävling kvartår dock!
Så inför SM/SC 3 i Bygdsiljum så kommer anmälan att stängas 7 dagar före tävling!

Syftet med detta beslut är att vi arrangörer vill kunna trycka programblad med korrekt information i som exempelvis tidsschema, startlistor o.s.v för att på så sätt kunna förstärka upplevelsen för våra besökare på plats.

Vi uppmanar våra förare att anmäla sig i tid ! Om dom av någon anledning ej kan komma så innehar dom möjligheten att avanmäla sig till tävlingarna och få tillbaka alla pengar utom 100:- i administrations avgift. Datumen för hur länge man kan avanmäla sig står i Svemo TA under information för respektive tävling.

Givetvis skall även vi arrangörer precis som våra förare följa regelboken säger Henrik Mases!