FIM EUROPEAN SNOWCROSS CHAMPIONSHIP - TIME SCHEDULE UP TO 30 RIDERS

Friday 26th February Circuit Control Meeting with the Organizers	Time 16:00 17:00	
Registration/Accreditation Technical Control	18:30 - 20:00 18:30 - 20:00	
Saturday 27 th February Registration/Accreditation Technical Control International Jury, First meeting	Time 08:00 - 09:30 08:00 - 09:30 09:45	Track Maintenance Time:
Free Practice – PRO STOCK, (20 minutes / Maximum 30 riders)	10:30 - 10:50	E
Free Practice – SUPPORT Race class Hobby (15 minutes)	10:55 - 11:10	5 min.
Riders Briefing – at starting gate	11:15	35 min.
Qualifying Practice – PRO STOCK, (20 minutes)	11:45 - 12:05	
Qualifying Practice - SUPPORT Race Hobby (15 minutes)	12:10 - 12:25	5 min.
Race 1 – PRO STOCK, (15 minutes + 1 lap / Max. 20 Riders) Snowmobiles in the Waiting Zone Sighting Lap – Rider presentation Start	12:50 12:50 13:00	25 min.
Race 1 - SUPPORT Race Hobby, (10 minutes + 1 lap / Max. 20)	13:20	0 min.
Race 2 – PRO STOCK, (15 minutes + 1 lap / Max. 20 Riders) Snowmobiles in the Waiting Zone Sighting Lap – Rider presentation Start	14:05 14:05 14:15	30 min.
Race 2 - SUPPORT Race Hobby, (10 minutes + 1 lap / Max. 20)	14:35	0 min.
Race 3 – PRO STOCK, (15 minutes + 1 lap / Max. 20 Riders) Snowmobiles in the Waiting Zone Sighting Lap – Rider presentation Start	15:20 15:20 15:30	30 min.
Prize-Giving Ceremony – Immediately after the last race		
International Jury, Second Meeting	16:15	