teamlundströmLandets nordligaste skotercrossteam har till säsongen 2016 slagit ihop påsarna med Team Lynx Sverige. Därför är det korrekta namnet Team Lundström Maskin/Lynx Sverige. Teamet består av Openförarna Simon Lundström, Kiruna MK och Sebastian Asp, Kiruna MK.

– Vi ser verkligen fram emot en intressant säsong. Det nya samarbetet med Lynx känns jättebra och det är väldigt roligt att vi har fått äran att representera Lynx Sverige, säger Teamchef Lars Lundström.

Sebastian Asp #111, Lynx, Open
Har en stabil säsong bakom sig med en rad fina placeringar samt en 10:e plats i SM i Skotercross
–  Jag hoppas på att få upp farten ytterligare några snäpp och vara med och fajtas uppe i toppen under hela säsongen, säger Sebastian.

Simon Lundström #110, Lynx, Open
Skadade axeln under Arctic Cat Cup 2015 och drogs sedan med den skadan resten av säsongen.
–  Jag känner att jag inte kan sätta några konkreta mål för den här säsongen då det fortfarande är oklart om jag kommer kunna köra några tävlingar. Så målet för mig är väl att få ordning på axeln samt att kunna stå på startlinjen innan säsongen är över, säger Simon.

– Sebastians formkurva har stadigt gått uppåt de senaste åren och jag tror att det är i år han kliver in i toppstriderna på allvar. Sedan är det såklart tråkigt med Simons axelskada. Men vi gör allt vi kan för att få upp honom på skotern så fort som det är möjligt, avslutar Lars Lundström.
PS
För er som saknar Jesper Degerbjörk i laguppställningen så kan vi meddela att han har valt att satsa på friåkning istället.