teampolaris2017
Säsongens Polaristeam bjuder både på beprövade kort och några riktiga överraskningar. Och den största överraskningen av dem alla är att Adam Öhman är med och toppar i Open tillsammans med Marcus Johansson. Öhmans har ju varit nästan synonym med Lynx men Adam kände att det är dags att prova på någonting nytt. Adam som för övrigt vann SM-deltävlingen i Kalix i år. I Open nämnde vi också Marcus Johansson. Marcus som nu är hemma och kör igen efter körning i USA som oturligt nog slutade med benbrott. Nu är Marcus på gång igen och är riktigt körsugen.

I Stock hittar vi ytterligare en överraskning och det är Jens Nordström som ansluter till Polaristeamet. Han får klasskollega i form av Emil Hansson som dominerade i amerikanska East Coast Snowcross-serien i år.

Roligt att se ett team som även satsar hårt på tjejer. Två stycken förare i Damer Stock och det är förra säsongens Rookie of the year och SM-tvåa, Ellen Bäcke samt Ronja Revelj som skadade handen under SM i stadioncross i Piteå. Skulle tro att Ronja är skapligt revanschsugen kommande säsong.

Ja sist men inte minst så måste vi ju nämna den nya racingmaskinen från Polaris. Det gamla utseendet har ju varit daterat i ganska många år nu så det är ytterst välkommet med en ny och fräsch design.

Team Polaris Sweden 2017

#17, Adam Öhman, Open
#227, Marcus Johansson, Open
#301, Emil Hansson, Stock
#129, Jens Nordström, Stock
#10, Ellen Bäcke, Damer Stock
#92, Ronja Revelj, Damer Stock